Publicerat: / Familjeliv

W as in Walter

För någon dag sedan fick jag ett infall av att vilja måla, så när skorpan somnat för middag plockade jag fram lite färger. Pensel sprang jag upp och ner i trapporna och letade efter, men inte en enda kunde jag hitta i varken lådor eller skåp. Jag tog en gammal rouge-borste istället och blandade till olika nyanser av blått och grönt på ett papper. Med färg på både händer och i ansiktet var jag efter en stund klar och la undan blocket för att torka. Igår plockade jag fram det igen och gjorde sista finishen innan jag ramade in det klara resultatet. Med några drag med silverpenna gjorde jag en val som antagligen kommer få hänga i Walters kommande rum. 

Inte riktigt helt hundra nöjd blev jag över resultatet eftersom jag i sluttampen hade en liten kille som ryckte mig i byxbenet. Är sugen på att sätta mig på nytt och prova igen med de nya penslarna som är på väg hem med posten. Har inte målat med färger på år så jag får ändå vara nöjd med hur det blev! 


Silverpennan gjorde det lite effektfullt eftersom det skimrar till i bilden - lite rolig detalj tänkte jag 🐋



Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Denna bloggen handlar om en skogstokig mama-bird i tjugo-something-åldern. Hennes familjs "rofyllda" vardag med sonen aka Solstrålen - Walter (född juni-15), ölbryggarpappan och tonårs och matgalna hunden Öster.
Jag är en sån som helst äter frukost mitt på dagen och plockar med mig kottar, ja helst hela skogen, med in i farstun. På knarrande golv i sambons barndomshem lär vi sonen nya upptåg och genom hans ögon får jag lära känna världen omkring mig på nytt. Tankar skrivs oftast ner i form av ett blogginlägg på kvällskvisten när skorpan somnat.

Välkommen!

Alla bilder är mina om inget annat framgår och får ej kopieras


Ladda ner en egen design gratis |